Replacement Dwelling, Brightlingsea

A contemporary detached replacement dwelling was completed in Brightlingsea in Summer 2016. The house is arranged as three distinct stepping gables, which sequentially pivot to align with the tapered geometry of the site, whilst simultaneously adhering to the established linear street scene at the frontage. The three storeys of living accommodation are arranged to make the most of fantastic views to the rear, out over the Colne Estuary.

wk_hurst-green_5903 wk_hurst-green_-2wk_hurst-green_5960 wk_hurst-green_5967 wk_hurst-green_5983 wk_hurst-green_img_5959-pano 4803_hurst-green-9355


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nfs/c11/h04/mnt/193226/domains/wkparchitects.co.uk/html/wp-content/themes/wincer-kievenaar/single-projects.php on line 54